inhoud website

Een eigen website:

Hoe begin je eraan?

Een website maken is een beetje als een huis bouwen. Je hebt een stukje grond nodig (de hosting), een adres (de domeinnaam) en een hoop bouwmaterialen om je huis te bouwen (de content). Hoe je vandaag aan de slag gaat, vertellen we je in drie stappen.

Stap één

In tegenstelling tot het adres van je huis kies je het adres van je website volledig zelf. Het adres van een website noemen we de domeinnaam.

Heb je al een webadres in gedachten? Hier kan je checken of jouw domeinnaam nog vrij is en meteen je adres claimen. Ook al zit je idee nog in een prille fase, dan heb je toch alvast je online plek gereserveerd. Je bent niet verplicht om onmiddellijk een website te bouwen op het moment van de registratie van je domeinnaam.

Stap twee

Wie een website wil bouwen, moet ook aan hosting denken. Dit is het beschikbaar maken van bestanden voor het internet. Hiervoor heb je ruimte op een server nodig, want dat is waar jouw bestanden zullen staan.

Afhankelijk van de doelstelling van je website bepaal je welke hosting je nodig hebt. BYS helpt u met het maken van de juiste keuze.

Stap drie

BYS heeft de nodige ervaring om een prima website voor je te maken. Als professionele website-ontwerper bouwen we websites voor heel verschillende klanten.  Vooraleer we starten met het ontwerpen van uw website gebeurt er een grondige briefing. Hierbij kijken we na wat uw uiteindelijk doel is.

Uw taak bestaat erin om teksten en foto's te verzamelen. Aan de hand van uw documentatie ontwerpen wij een website gebaseerd op uw eigen huisstijl.

Gratis offerte?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zaak? We begeleiden u van A tot Z.

Conclusie

Voor elk bedrijf, klein of groot, met simpele of complexe vereisten, met een beperkt of groot budget is een website de ideale manier om je online aanwezigheid te versterken.

Bijkomend voordeel: een website laat je toe een persoonlijk en geloofwaardig e-mailadres te creëren. Een e-mail versturen vanuit luc@callensloodgieterij.be komt professioneler over dan wanneer je luccallensloodgieterij@hotmail.com gebruikt.

Aan de slag dus!