Spam mail die geen spam is omzeilen. GMAIL

Soms gebeurt het dat er in je SPAM box of in de "ongewenste mailbox" echte mail terecht komt. Dus mail die in feite echt is en dus thuishoort in de gewone mailbox. Hoe zorg je ervoor dat deze mail in de toekomst niet naar de spam gestuurd wordt?

Surf naar je persoonlijk URL mail:   http://mail.MIJNDOMEINNAAM.be of surf naar http://mail.google.com
Vul je email en je paswoord in. Je komt op de homepagina van je mail programma terecht.

Instellingen Gmail

1. Klik in de rechterbovenhoek op het tandwielpictogram  en selecteer Instellingen.
  2. Kies het TABBLAD "FILTERS en geblokkeerde adressen"
  3. Kies onderaan voor "NIEUWE FILTER MAKEN"
  4. In het venstertje vul je in het veld VAN het email adres in die beschouwd wordt als SPAM
  5. Klik dan onderaan op "FILTER MAKEN MET DEZE ZOEKOPDRACHT"
  6. In het nieuwe venster vink je aan NOOIT NAAR SPAM ZENDEN
  7. Bevestig door op de knop FILTER MAKEN te klikken

Download deze handleiding

15/06/2022

COOKIES OP DEZE WEBSITE

Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren.
Om deze website optimaal te ervaren moet u akkoord gaan met onze cookie-instellingen.
Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring